EEETWELL

Order food online

Recentreview


4.5 stars out of 43 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Eeetwell. Want to know more? Find out more.

9 Aug 2022 at 19:59 Smaakvol en lekker en ook binnen de vooropgestelde leveringstijd. Prima service!
2 Aug 2022 at 16:37 Op de smaak heb ik niets op te merken, service qua levering ook niet. Alleen bestelden we 3 x hetzelfde en ontvingen we verschillende porties. 1 was vol en 2 halfvol. In ene vond ik bijna geen kip terug. Jammer.
30 Jul 2022 at 9:06 Super lekkere smoothies en powerfruit drankjes. Zeker een aanrader
27 Jul 2022 at 20:35 Top, sweet chicken was lekker!
30 Mar 2022 at 15:12 Delicious smoothies!!! Ordered 9 drinks and received extra sweets. But we received 6 sweets, so my colleagues were fighting over them.
3 Feb 2022 at 14:47 Een hele goede service!
14 Jan 2022 at 13:51 Spicy Tuna wrap was delicious! :)
13 Jan 2022 at 14:49 Lekker zoals altijd!
21 Oct 2021 at 15:13 Geweldig eten dat er snel was. Mijn wrap was nog warm en het was heel lekker.
17 Oct 2021 at 20:57 Prima
11 Oct 2021 at 23:00 Heerlijk gegeten! Eet veel vaker op locatie (vooral de caesar salade is een favoriet) en nu eens voor een keer besteld (deze keer de quesadilla). Altijd lekker, vers en aardig personeel. Altijd in Antwerpen kom ik hier terug.
10 Aug 2021 at 21:22 Poor quality food Not what was advertised Chicken was smelling the bread was hard as rock Very bad ..never ever going to order from this place