EEETWELL

Recentreview


3.5 stars out of 79 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Eeetwell. Want to know more? Find out more.

23 Apr 2024 at 13:35 Ordered at 11.30h and my order never arrived!! Received a call at 13pm saying that my order will take 50 additional minutes! 2 hours for an order!!! This is not ok. So i cancelled
20 Apr 2024 at 0:50 Bestelling zou over 2 uur ongeveer aankomen. Meer als 4 uur gewacht. Niets ontvangen.
2 Apr 2024 at 0:07 Very delicious wrap!
24 Mar 2024 at 10:28 ingrediƫnten ontbreken... spijtig
15 Mar 2024 at 16:33 {gdpr}
10 Mar 2024 at 14:52 Hugo's Braised Bowl besteld. Heerlijk eten. Ideaal dat er bijstaat hoeveel kcal het gerrecht bevat.
8 Mar 2024 at 16:39 Het eten was wel lekker. De bezorging duurde extreem lang!
7 Mar 2024 at 21:04 Was lang wachten, maar zeker de moeite voor het lekker eten. Hugo's braised bowl gekozen. Pulled beef met pasta en groentjes. Heerlijk qualitatief van smaak. Lijkt me alsof er top ingredienten gebruikt worden. Ja ik vondt goed.
6 Mar 2024 at 22:02 Heerlijk gezond. Heb ongeveer 30minuten moeten wachten rond tussen 1900-2000 uur. Ik vindt het een goede zaak tot nu toe.
11 Feb 2024 at 20:55 Caesar salade zonder tomaat of aardappelen ? Geen alternatief... teleurstellend half bakske
7 Feb 2024 at 14:33 My deliver has never arrived! Ridiculous. Usless support.
21 Jan 2024 at 6:52 {gdpr}